Welkom

Belangrijke mededeling:

Sinds 2006 ben ik als osteopaat op twee locaties werkzaam geweest. Steeds meer patiënten weten mij te vinden. Daardoor is mijn klantenbestand in de afgelopen jaren flink gegroeid. Het werd voor mij dan ook moeilijker om mijn vak op beide locaties uit te blijven oefenen. Ik heb daarom besloten om per 1 juli 2016 te stoppen met het praktiseren van mijn vak aan de Kromstraat in Oss. Ik ben nu fulltime werkzaam in de praktijk in Beneden-Leeuwen. Wilt u gebruik maken van mijn expertise / behandelingen dan bent u van harte welkom aan de Zandstraat 34 in Beneden-Leeuwen, tel. 0487-506424

Met vriendelijke groet,

Mike Wouters

Mike Wouters

Mijn naam is Mike Wouters en ik ben sinds 2006 werkzaam als geregistreerd osteopaat in Oss en Beneden Leeuwen. Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna ben ik een eigen praktijk voor fysiotherapie gestart in Sint Michielsgestel. Tijdens die periode heb ik een aantal opleidingen en cursussen gevolgd. Telkens kreeg ik niet de voldoening waar ik naar op zoek was. In 2001 ben ik begonnen aan de 5 jarige opleiding osteopathie aan de IAO (international academy of osteopathy). Een studie die me meteen aansprak en inspireerde. Osteopathie leerde mij om niet alleen naar de klacht of het symptoom te kijken maar juist naar de onderliggende structuren en het totaal functioneren van de mens.

In de praktijk behandel ik volwassenen, kinderen en baby’s. Naast de basisopleiding heb ik de twee-jarige opleiding osteopathie bij kinderen (Panta Rhei) gevolgd. Met mijn diploma en mijn registratie bij het Nederlands Register voor Osteopathie ben ik aangesloten bij alle zorgverzekeraars om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Ik beleef zeer veel plezier en inspiratie in mijn werk als osteopaat.

Sinds het afronden van de basisopleiding volg ik bij- en nascholingen door middel van postacedemisch onderwijs in binnen- en buitenland.

De tot nu toe gevolgde nascholingen zijn:

2007 Viscerale manipulaties (Panta Rhei)
2008/2009 Geïntegreerde technieken (Frank de Bakker)                 

2009 CVS/ME (Dr. Perrin)
2011/2013 Osteopathie bij kinderen (Panta Rhei)